Новини

Залучення стейкхолдерів до освітнього процесу на кафедрі англійської філології та лінгводидактики

29.09.2021 на кафедрі англійської філології та лінгводидактики факультету іноземної та слов’янської філології Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка відбувся онлайн майстер-клас "Business Side Of Being a Teacher: three up-to-day professional paths" нашого випускника-магістра, вчителя англійської мови Олександра Чечуліна.

Проведення заходу було організувано Міжуніверситетською науково-дослідною лабораторією сучасних технологій навчання іноземних мов і культур (керівник – доцент Г.І.Подосиннікова). До вебінару долучилися студенти старших курсів і магістранти спеціальності 014 Освіта (Англійська мова та друга іноземна), а також провідні викладачі кафедри англійської філології та лінгводидактики – завідувач кафедри В.В.Козлова, доценти Г.І.Подосиннікова, О.В.Багацька та заступник декана факультету доцент Т.М.Буренко.

Спікер, який має досвід успішної роботи у закладах освіти різних типів та в організації власного освітнього бізнесу, вичерпно висвітлив наступні актуальні питання професійної діяльності:

  1. три сучасні перспективні варіанти кар’єри для вчителів англійської мови;
  2. стратегія самостійного визначення власної професійної траєкторії, типові помилки на початку професійної кар‘єри та способи їх уникнення;
  3. розбудова власного бренду;
  4. організація плідної роботи та спілкування з учнями-клієнтами;
  5. ефективні шляхи та цінні можливості отримання професійного досвіду в закладах освіти різних типів форм власності;
  6. мовна та методична підготовка успішних учителів англійської мови, професійні екзамени та сертифікати, які допоможуть професійному та бізнес-зростанню вчителя.

Захід відбувся на платформі Zoom в інтерактивній формі, оскільки учасники мали змогу поставити спікеру запитання та отримати вичерпні відповіді стосовно ефективної організації своєї професійної діяльності.

Наші враження:

  • Магістрант Ігор Строганов: «Ми, майбутні вчителі, мали цінну можливість отримати сучасні, практичні, конкретні рекомендації, поради безпосередньо від молодого успішного професіонала, випускника нашої спеціальності, це мотивує та захоплює!».
  • Організатор Ганна Подосиннікова: «Приємно, що наш випускник, який вже має досвід роботи та вагомі професійні здобутки у сучасному конкурентному освітньому бізнес-середовищі, засвідчує: високий рівень мовної і методичної підготовки випускників кафедри англійської філології та лінгводидактики у теоретичній та практичній площині, широкі можливості для активної позааудиторної науково-методичної роботи дозволяють здійснювати найамбітніші професійні мрії!».
  • Учасник вебінару Олена Багацька: «Надзвичайно вдячна нашому колишньому магістрантові, а зараз успішному освітянину, Олександру Чечуліну за відкритість поглядів та готовність поділитися своїми власними досягненнями і досвідом на професійній ниві з тими, хто щойно розпочинає свій учительський шлях. Професійно. Достойно. Прогресивно. Так тримати!»

Дякуємо спікеру та організаторам вебінару за цікаву та корисну подію!

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад