Новини

Якісна освіта – запорука сталого розвитку

Такий меседж гостьової лекції, яку для здобувачів вищої освіти ІІ курсу, що навчаються за освітньо-професійною програмою Середня освіта.

Українська мова і література, провели Шарова Тетяна, доктор філологічних наук, професор кафедри суспільно-гуманітарних наук Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, керівник Центру незалежного оцінювання та Кондрицька Оксана, кандидат педагогічних науквикладач програм раннього розвитку та освіти Манчестерського центру освіти дорослих (м. Манчестер, Великобританія).

Висловлювання студентів щодо заняття:

Богдан Рудика: на лекції ми дізналися багато корисної інформації: українські МВОК-платформи, складники системи забезпечення якості освіти, якість освіти як запорука сталого розвитку, засади на яких грунтується якісна освіта, головні орієнтири ХХІ століття в освіті й науці та інше. Особливо, було цікаво дізнатись від Оксани Кондрицької, як у Великій Британії перевіряються роботи на плагіат та як викладач закликає студентів дотримуватися академічної доброчесності. Ми раді, що ви ділитеся з нами своїм досвідом, своїми думками, даєте відповіді на важливі питання. Заняття було інформативним. З нетерпінням чекаємо наступних зустрічей.

Єлизавета Драновська

Дякуємо, Тетяні Шаровій, що поділилися з нами основними орієнтирами 21 століття у науці: активність, об'єктивність, доступність, прозорість, зрозумілість та цифровізація.
Також дякуємо Кондрицькій Оксані за те, що відповіли на питання, які нас зацікавили минулої зустрічі. Ваші рекомендації щодо закордонних онлайн платформ є дуже цінними для нас.

Аліна Рева

Щиро дякуємо Оксані Іванівні за таку цікаву та змістовну розповідь про методи академічної доброчесності,які використовують закордонні студенти.
А також хочу подякувати Тетяні Михайлівні,за корисну інформацію про особливості сучасної освіти.

Альона Романченко

Тема якість освіти є дуже важливою для нас як для майбутніх педагогів, адже ми навчаємо майбутнє покоління і самі маємо володіти знаннями і постійно їх збагачувати, щоб змогти навчити розумних учнів. Дякуємо, Тетяні Михайлівні, за те, що мотивуєте до професійного розвитку.

Аліна Біланова

Щиро дякуємо лекторам за змістовне та цікаве заняття  Із захопленням слухали розповідь Оксани Іванівни про те, як у Великобританії здобувачі освіти дотримуються академічної добропорядності, вивчають дуже важливу дисципліну - Study Skills, яка є вельми необхідною для студентів багатьох вузів будь-якої країни, досить широко розглядається інклюзивна освіта. Читанню приділяють велику увагу, дітей зацікавлюють близькою для них темою ("емоції") Глибоко вдячні Семеног Олені Миколаївні за можливість пізнавати науковий світ крізь "віконечко" смартфона

Iрина Стрельцова

Насамперед хочу подякувати нашому викладачеві за те, що проводить для нас такі цікаві заняття і запрошує гостьових лекторів.
Хочу подякувати Тетяні Шаровій, за те що відвідала наше заняття. Було дуже корисно почути про внутрішнє і зовнішнє забезпечення якості освіти і також про закордонні та українські МВОК платформи. Також хочу подякувати Кондрицькій Оксані. Дуже цікаво було дізнатися про академічну доброчесність закордону.

Дякуємо учасникам за сприяння та розуміння важливості подібних заходів, за зміцнення академічних зв’язків.

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад