Новини

Урочисте вручення дипломів магістрам на Природничо-географічному факультеті СумДПУ

У Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка на природничо-географічному факультеті відбувся випуск 55 дипломованих фахівців (36 магістрів денної форми навчання та 19 – здобувачів освіти заочної форми навчання) за спеціальностями: «014 Середня освіта (Хімія)», «014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)», «091 Біологія», «014 Середня освіта (Географія)», «106 Географія».

Серед випускників, п’ять магістрів вищої освіти денної форми навчання отримали диплом з відзнакою.

Урочисте вручення дипломів відбулось 25 лютого 2024 року в актові залі СумДПУ імені А.С. Макаренка. У цей день в святковій залі університету зібралися рідні та друзі випускників, їхні наукові керівники, завідувачі кафедр, керівництво Університету, голови державних екзаменаційних комісій та гості свята.

З теплими словами привітання до молодого покоління звернулась перший проректор СумДПУ імені А.С.Макаренка, кандидат з державного управління, професор Любов Василівна Пшенична та вручила кращим з кращих випускникам-магістрам дипломи з відзнакою.

Усі випускники-відмінники отримали від декана факультету Людмили Петрівни Міронець подяки за відмінне навчання, активну участь у навчальній, науковій та громадській діяльності природничо-географічного факультету та університету.

Активні магістри природничо-географічного факультету Сумського ДПУ імені А.С. Макаренка були також відзначені подяками від відділу молодіжної політики Сумської міської ради - магістри Ірина Шако та Ганна Логвин. Подякою від Народного депутата України Михайла Ананченка нагороджена Анастасія Дубіковська.

Висловили свої побажання випускникам та вручали дипломи магістрам голови екзаменаційних комісій спеціальностей. Магістрам спеціальності 014 Середня освіта (Географія) денної та заочної форми навчання дипломи вручив голова екзаменаційної комісії, кандидат географічних наук, доцент кафедри загальної та регіональної географії Анатолій Олександрович Корнус.

З вітальними словами та врученням дипломів магістрам спеціальності 014 Середня освіта (Хімія) виступила голова екзаменаційної комісії, кандидат хімічних наук, доцент кафедри біології людини, хімії та методики навчання хімії Юлія Володимирівна Харченко.

Магістрам спеціальностей 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) та 091 Біологія денної та заочної форм навчання дипломи вручили голови екзаменаційних комісій - кандидати біологічних наук, доценти кафедри біології та методики навчання біології Микола Павлович Москаленко та Олександр Володимирович Говорун.

Після вручення дипломів наші випускники продемонстрували на відео пам’ятні моменти (звучала пісня: слова - Анастасії Дубіковської, вокал - Ірина Шако), які вони будуть згадувати з посмішкою на обличчі, з мрійливим поглядом та бажанням ще хоча б раз поринути в них.

Також слово взяли «винуватці свята» – випускники-магістри ПГФ, які подякувала керівництву та всьому педагогічному колективу СумДПУ імені А.С. Макаренка і, звичайно ж, батькам за терпіння, турботу і величезний внесок у їх професійне та особистісне становлення, а також пообіцяли назавжди зберегти у пам'яті студентські роки, проведені на природничо-географічному факультеті СумДПУ імені А.С. Макаренка.

Впродовж свята гостей і випускників 2023 року вітали своїми виступами активні студенти природничо-географічного факультету - студентки 4 курсу спеціальності Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) Валерія Пасько та Ірина Степанець, та випускниці спеціальності Середня освіта (Географія) Ганна Логвин та Ірина Шако. Фінальним виступом пролунав гімн природничо-географіного факультету у виконанні Ірини Шако та Ганни Логвін.

Дорогі Випускники ПГФ!

Ми випустили Вас у доросле життя з вірою та надією в краще, адже всі ці роки наш професорсько-викладацький колектив плекав у Вас паростки професіоналізму, добра та любові, виховував сильну духом людину, справжнього патріота України!

Щиро бажаємо Вам не втрачати наполегливості, амбіцій, студентської легкості, не втрачати енергії і з кожним днем лише примножувати її, не втрачати віру в себе і в свої можливості! З впевненістю ми відкриваємо для Вас двері в майбутнє і бажаємо досягти всіх поставлених цілей!

Пам’ятайте, що двері Природничо-географічного факультету для Вас завжди відчинені!

Щиро ваш, Природничо-географічний факультет!

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад