Новини

Урочиста церемонія нагородження переможців Інтерактивного фестивалю-пентатлону «Осінь по-англійськи фест»

27 грудня 2023 року відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Інтерактивного фестивалю-пентатлону «Осінь по-англійськи фест», ініційованого та проведеного кафедрою англійської філології та лінгводидактики Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка серед школярів ЗЗСО міста Суми.

В конкурсі взяли участь представники Сумської гімназії № 1, спеціалізованих шкіл І-ІІІ ступенів № 7 та № 17, Сумського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №15, Сумської обласної гімназії-інтернату для талановитих та творчо обдарованих дітей, Сумського будівельного коледжу, продемонструвавши свою любов до англійської мови та творчі здібності у запропонованих п’ятьох івентах, об’єднаних осінньою тематикою та англійською культурою: виконання караоке англійської пісні на осінню тему, фотографування осінніх пейзажів із супровідним англійським коментарем, декламування власної поезії на тему осені, приготування англійської осінньої страви з супровідними поясненнями англійською мовою та створення ребусів, в яких закодовані англійські ідіоми на тему осені.

На свято вручення дипломів переможцям завітав ректор СумДПУ імені А.С. Макаренка, професор Юрій Лянной, який відмітив важливість підтримання наступності поколінь у сучасній українській освіті, плекання творчих задатків сучасної молоді, та вручив дипломи та цінні призи переможцям у зазначених номінаціях: найкращий виконавець караоке – ІВАН СОКОЛОВ (Комунальна установа Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №17); найкращий поет – ВЛАД КОЛИШКІН та МИХАЙЛО ВОЛИК (Комунальна установа Сумська гімназія №1); найкращий фотограф – ІВАН СОКОЛОВ (Комунальна установа Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №17); найкращий кулінар – АНАСТАСІЯ КОВТУН (Комунальна установа Сумська гімназія №1); найкращий кодувальник ребусів – АНАСТАСІЯ КОБЗАРЕНКО (КУ Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №7 імені Максима Савченка).

Декан факультету іноземної та слов’янської філології Андрій Коваленко та завідувачка кафедри англійської філології та лінгводидактики Ганна Подосиннікова тепло привітали гостей заходу та запевнили присутніх в наступних ініціативних творчих проєктах кафедри задля розповсюдження середовища мультикультурності та вивчення іноземних мов серед школярства міста Сум та області. Усім учасникам Фестивалю-пентатлону було вручено сертифікати та заохочувальні призи, а вчителям – листи подяки за всіляку підтримку та заохочення своїх підопічних.

Присутні школярі та їхні вчителі-наставники Совенко Олена Олександрівна, Боковня Елла Віталіївна (школа № 17), Магіс Вікторія Володимирівна (Сумська гімназія № 1), Мірошніченко Людмила Володимирівна (школа № 7) поділилися власними враженнями від Фесту, зазначивши важливість подібних неординарних ініціатив і для реалізації творчого потенціалу, і для відволікання від буденності.

Кафедра англійської філології та лінгводидактики висловлює щиру надію та тверду впевненість у проведенні подальших інтерактивних проєктів серед творчої молоді з метою популяризації англійської лінгвокультури у вітчизняному освітньому просторі!

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад