Новини

Природничий квіз СумДПУ імені А. С. Макаренка – 2024

На природничо-географічному факультеті СумДПУ імені А.С. Макаренка триває перший тур обласного конкурсу – гри «Природничий квіз СумДПУ імені А.С. Макаренка» – 2024, яка присвячена 100-річчю СумДПУ імені А.С. Макаренка. У заході беруть участь здобувачі освіти 10-11 класів закладів загальної середньої, позашкільної, передвищої (фахової), професійно-технічної освіти.

08.02.2023 року гра відбулася для учнів комунальної установи Сумська класична гімназія Сумської міської ради. Щиро вітаємо переможців гри та висловлюємо вдячність вчителю Валентині Іванівні Шестопал за високий рівень підготовки учнів та постійну співпрацю. Старшокласники також мали можливість познайомитися із спеціальностями природничо-географічного факультету СумДПУ імені А.С. Макаренка та, в подальшому, доєднатися до нашої родини природничо-географічного факультету. Всі учасники отримали сертифікати за участь, переможці – дипломи за зайняте 1, 2 та 3 місце.

Для всіх закладів освіти, які хочуть долучитися до конкурсу – гри нагадуємо, що захід проводиться на платформі Zoom або Meet (посилання буде повідомлено перед самим конкурсом-грою кожному конкретному закладу освіти), а доступ до квізу (який проходитиме онлайн на платформі Kahoot) буде наданий учасникам під час зустрічі. Тривалість 40-45 хв.

Даний конкурс проходить у два етапи: шкільний та обласний.

Перший етап (шкільний) проводиться для одного закладу освіти окремо до 10 травня 2024 року згідно до графіку, який буде розроблено після реєстрації. Для участі у першому етапі вчитель біології/хімії/географії має зробити заявку на участь Вашого закладу освіти за цим посиланням: 

Реєстраціє ще триває!!!

До участі запрошуються усі здобувачі освіти 10-11 класів закладів загальної середньої, позашкільної, передвищої (фахової), професійно-технічної освіти м. Суми та Сумської області. У грі кожен учасник бере участь індивідуально та максимально проявляє свою ерудицію.

За результатами гри -  три переможці отримають дипломи переможців (електронні версії будуть надіслані на e-mail). Усі гравці отримають сертифікати учасника! Здобувачі освіти зможуть зазначати про наявність даного диплому переможця чи сертифікату учасника під час написання мотиваційного листа при вступі до закладів вищої освіти.

Другий етап (обласний) буде проводитися для різних закладів освіти у травні 2024 року. Для участі у цьому етапі потрібно буде сформувати команду від школи у кількості трьох осіб. Детальніше про умови участі та реєстрацію буде повідомлено окремим листом.

Працюємо на освітньому фронті разом! Сприяємо посиленню мотивації учнів до вивчення природничих предметів та підготовки до НМТ у 2024 році. Від учителів та учнів отримуємо такі відгуки: «Дякуємо за чудову нагоду дітям проявити свою креативність та продемонструвати знання», «Дякуємо за цікаву та пізнавальну гру».

Усе буде Україна!

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад