Новини

Початок педагогічної практики

"Лише той Учитель, хто живе так, як навчає".
Г. Сковорода

"Учитель готується до хорошого уроку все життя...
Така духовна і філософська основа нашої професії і технологія нашої праці:
щоб дати учням іскорку знань, вчителеві треба ввібрати ціле море світла".

В.О. Сухомлинський.

Розпочалася виробнича педагогічна практика під керівництвом Семеног О.М., професора, завідувача кафедри української мови і літератури, викладачів кафедри української мови і літератури та Чикалової М.М., кандидата педагогічних наук, доцента кафедри практики англійської мови, Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка за освітньо-професійною програмою Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова) кваліфікаційного рівня «магістр» у КУ Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15 імені Д.І. Турбіна у 9-х (українська мова і література) та 5-х (англійська мова) класах.

Мета виробничої педагогічної практики з української мови і літератури – оволодіння сучасними методами і формами організації навчально-виховного процесу у старшій (профільній) школі.
Метою з англійської мови є формування у студентів готовності здійснювати діяльність із навчання іноземної мови в середній школі на базі сформованої іншомовної професійної комунікативної компетентності та знань основ теорії методики, педагогіки та психології, забезпечення практичного пізнання студентами закономірностей професійної діяльності та оволодіння способами її організації, виховання у студентів потреби систематично поновлювати свої знання й творчо застосовувати їх у практичній діяльності.

Відбулася робоча нарада з директором школи Гончаренко С.О., яка повідомила про розклад уроків, розклад дзвінків та календарне планування, а також познайомила з учнями 9-х класів, класними керівниками та педагогами.

Студенти-практиканти також узяли участь у онлайн-круглому столі "Ефективні практики навчання на уроках української мови і літератури", який проводила Кузьменко Оксана Михайлівна, учителька української мови і літератури Кириківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Кириківської селищної ради Великописарівського району Сумської області.

Дякуємо старшим колегам за знання, колосальну підтримку та досвід, завдяки яким ми оволоділи необхідними компетентностями та можемо застосовувати набуті уміння та навички безпосередньо під час професійної підготовки на практиці!

Сиріна А., Горбатенко І., магістрантки Факультету іноземної та слов'янської філології

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад