Новини

Особливості підготовки до здачі міжнародних екзаменів Cambridge Assessment English

11 лютого 2020 року в Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка на базі Ресурсного центру професійного розвитку вчителів англійської мови (координатор – Голубкова Н. Л., заступник декана факультету іноземної та слов’янської філології) відбувся науково-практичний семінар «Що таке TKT і як його успішно пройти?», «Особливості екзаменів B2 FCE», який провели викладачі-консультанти з викладання англійської мови як іноземної Тренінгового та Екзаменаційного Центру Cambridge Assessment English, Кембрідж Клуб.

Тренери – Надія Приступа, директор Cambridge Club – школи англійської мови та Марина Овечко, тренер-екзаменатор CAE, TKT (Module 1, 2, 3), TKT Young Learners, CELT-P, ознайомили учасників семінару з переліком сертифікаційних іспитів для викладачів, вчителів і студентів, з особливостями підготовки до міжнародних екзаменів Cambridge Assessment English та системою тестування, яка дозволяє чітко визначити знання відповідно до Загальноєвропейської шкали рівнів мовної компетенції (Common European Framework of Reference). Особлива увага була приділена іспиту TKT (Teaching Knowledge Test), який розрахований на викладачів англійської мови, які працюють як з дитячою, так і з дорослою аудиторією. Цей іспит складається з трьох основних модулів та двох спеціалізованих і перевіряє знання методики викладання англійської мови, володіння технологіями роботи з аудиторією, спеціальною термінологією і вміння користуватися новітніми навчальними ресурсами. Успішний результат означає збільшення можливостей для пошуку роботи в Україні та за кордоном.

Тренінг був проведений у цікавій інтерактивній формі. Учасники мали можливість не лише ознайомитися, але й потренуватися у виконанні тестів різних рівнів і формату. У кінці семінару всі учасники отримали сертифікати участі.

Адміністрація факультету (Коваленко А.М., декан факультету іноземної та слов’янської філології, Голубкова Н. Л., заступник декана, Клочко Л.І., завідувач кафедри практики англійської мови) та представники Тренінгового та Екзаменаційного Центру Cambridge Assessment English обговорили можливі шляхи співпраці та заснування мовного центру по підготовці до міжнародних іспитів на базі нашого університету та інших спільних науково-методичних заходів. Сподіваємося на плідну співпрацю, яка сприятиме розвитку професіоналізму та творчих можливостей.

Учасники семінару, освітяни м. Суми, вважають, що проведення подібних семінарів є важливим аспектом підвищення кваліфікації викладачів і становлення майбутніх учителів. Були висловлені слова подяки організаторам семінару та побажання систематично проводити подібні семінари на базі Ресурсного центру професійного розвитку вчителів англійської мови.

 

 

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад