Новини

Настановна конференція з виробничої педагогічної практики

29 вересня відбулася настановна конференція з виробничої педагогічної практики з української мови і літератури, англійської мови в закладах загальної середньої освіти для магістрантів Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка.

Керівник педагогічної практики, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри української мови і літератури Олена Миколаївна Семеног представила цікаву та інформативну презентацію, ознайомила студентів із робочою програмою практики та Положенням про організацію педагогічної практики.
Виробнича педагогічна практика з української мови і літератури проводиться у старших (профільних) класах закладів загальної середньої освіти; з англійської мови - у базовій середній школі.
Ємець Ірина Вікторівна, завідувач практики ознайомла з наказом та документами
На зустрічі були присутні викладачі- методисти, стейкхолдери, які давали магістрантам корисні поради та настанови, а також акцентували увагу на важливості дотримання норм академічної доброчесності 📚✏️. Чикалова Марина Миколаївна обговорила специфіку програмних результатів навчання з англійської мови.
Серед роботодавців та представників роботодавців – директори шкіл Косівщинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Лесі Українки Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області; Комунальна установа Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15 ім. Д. Турбіна, м. Суми, Сумської області; Ольга Біличенко, доктор наук із соціальних комунікацій, професор, завідувач кафедри української мови і літератури ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет»; Мирослава Вовк, доктор педагогічних наук, старший науковий співробітник, завідувач відділу змісту і технологій педагогічної освіти Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України, член Кафедри ЮНЕСКО «Неперервна професійна освіта ХХІ століття».
Конференція була надзвичайно цікавою для нас, магістрантів, адже педагогічна практика - це чудова можливість набути професійного досвіду; – вироблення практичних умінь і навичок моделювати різні види уроків, застосування перспективних технологій навчання української мови і літератури з англійської мови в закладах загальної середньої освіти; організація і проведення гурткової позакласної роботи за самостійно укладеними розробками; виконання методичної, пошуково-дослідної роботи, у тому числі грантової діяльності з інфомедійної грамотності; ознайомлення з роботою методичних об’єднань учителів української мови і літератури, англійської мови, педагогічної ради школи.
Дякуємо за нашу зустріч! Своїм мудрим словом Ви надихаєте нас сміливо йти вперед до нових звершень!

Магістрантка 6 курсу, Закоморна Альона

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад