Новини

Менторська програма 5.0 для підсилення адвокаційних спроможностей організацій громадянського суспільства

Завідувач науково-дослідного сектору, проф. кафедри бізнес-економіки та адміністрування, д.е.н., проф. Віталій ОМЕЛЬЯНЕНКО в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку, за результатами конкурсного відбору став учасником Менторської програми 5.0 для підсилення адвокаційних спроможностей організацій та взяв участь у її офіційному відкритті.

У відкритті Менторської програми взяли участь Анна НОВАК, U.S. Agency for International Development (USAID), Володимир ШЕЙГУС, виконавчий директор ІСАР «Єднання», керівник проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», Олеся ХОЛОПІК, директорка Центру демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ), Анна ІСІЧКО, координаторка проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», ЦЕДЕМ, Олена МАТВІЙЧУК, координаторка Менторських програм 1.0-4.0, Тарас Шевченко, заступник Міністра культури та інформаційної політики України з питань європейської інтеграції.

Учасникам програми було запропоновано тренінги "Адвокація: формуємо нові правила гри та змінюємо наявні" (тренер: Тарас Шевченко, заступник Міністра культури та інформаційної політики України з питань європейської інтеграції), "Комунікація: як говорити так, щоб вас почула ваша цільова аудиторія", "Практикум. Зовнішня комунікація" (тренерка: Ксенія Дітчук, експертка зі стратегічних комунікацій), "Ревізія проблеми та визначення подальших кроків" (фасилітаторка: Олена МАТВІЙЧУК, експертка з організаційного розвитку).

В межах програми за результатами навчання представниками СумДПУ - зав. науково-дослідного сектору, проф. кафедри бізнес-економіки та адміністрування Віталієм ОМЕЛЬЯНЕНКОМ, зав. кафедри загальної і регіональної географії Олесею КОРНУС, доц. кафедри загальної і регіональної географії Анатолієм КОРНУСОМ, старшим викладачем кафедри української мови і літератури Мариною ЯЧМЕНИК, старшим викладачем кафедри бізнес-економіки та адміністрування Оленою ОМЕЛЬЯНЕНКО, буде проведено адвокаційні заходи з метою ознайомлення локальних спільнот з науковими здобутками університету.

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад