Новини

Круглий стіл "Пам'ять Чорнобиля"

‌26 квітня 2021 року у стінах Навчально-наукового інституту історії, права та міжнародних відносин відбувся круглий стіл, присвячений аварії на ЧАЕС. Уже 35 років Україна живе із болем Чорнобиля. Це проблема, що торкнулася майже кожної української сім'ї та всього світу. Сьогодні ми вшановуємо пам'ять людей, які ризикували своїм життям заради нашого майбутнього.
Розпочався захід із тематичного вірша, який виконала студентка 021 групи Скусинець Анна.
Із вступними словами до присутніх звернулися директор Навчально-наукового інституту історії, права та міжнародних відносин Подрєз Юлія Вікторівна, завідувач кафедри історії України Вовк Олександр Володимирович та модератор заходу Ярош Наталія Володимирівна. Хвилиною мовчання було вшановано тих, хто ліквідував наслідки аварії й у розквіті сил пішов із життя.
У цей важливий день до нас завітали поважні гості: Демченко Григорій Хомич( голова громадської організації Сумської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів Союз Чорнобиль України), Верхуша Петро Григорович ( заступник голови
громадської організації Сумської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів Союз Чорнобиль України) та Яковенко Микола Іванович (член громадської організації Сумської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів Союз Чорнобиль України). Кожен із них поділився спогадами про Чорнобильську трагедію та відповів на всі запитання від учасників круглого столу. Також зі своїми доповідями виступили і студенти Навчально-наукового інституту історії, права та міжнародних відносин.
У кінці заходу директор інституту відзначила гостей почесними грамотами.
Героями не народжуються. Ними стають. Вічна пам'ять і низький уклін усім тим, хто віддав своє життя, щоб врятувати людство. Пам'ять про цей день ніколи не згасне в наших серцях!

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад