Новини

Досвід макаренківської родини: проєктна діяльність з обдарованою молоддю

19 травня керівник Центру забезпечення якості вищої освіти, к.п.н, ст.викладач кафедри української мови і літератури Ячменик М. М. та фахівець Центру забезпечення якості вищої освіти, магістрантка ОПП Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова) Горбатенко І.С. долучилися до  І Форуму обдарованих учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області Навчально-методичного центру ПТО у Сумській області.

Мета онлайн-форуму ‒ підтримка талановитих і обдарованих учнів, сприяння їх творчому зростанню; створення умов для успішної інтеграції учнівської молоді в освітній простір та розвитку її творчого мислення та здібностей; поширення перспективного педагогічного досвіду та інноваційних розробок педагогічних працівників, які працюють з обдарованою молоддю.

Учасники онлайн-зустрічі: обдарована учнівська молодь, лідери учнівського самоврядування закладів П(ПТ)О області, педагогічні працівники закладів П(ПТ)О області, які працюють з обдарованою молоддю, викладачі, заступники директорів з НВР.

Ячменик М.М. під час коворкінгу «Територія  педагогічної майстерності» (презентація кращого педагогічного досвіду роботи з обдарованими учнями)» окреслила тему формування професійної готовності учителів до роботи з обдарованою молоддю на прикладах реалізації міжнародних і всеукраїнських освітніх проєктів Макаренківської спільноти, співпраці та спільних заходів між стейкхолдерами; запросила присутніх викладачів до співпраці і взаємодію через Асоціацію випускників, партнерів та друзів, а майбутніх абітурієнтів на навчання до Макаренківської родини та зазначила, що у Сумському державному педагогічному університеті імені А. С. Макаренка всі охочі мають змогу реалізувати свої ідеї та пропозиції, розкрити власний потенціал та досягти успіху у різних галузях.

Горбатенко І.С. сформувала принципи роботи з обдарованою молоддю університету  на основі студентської фокус-групи «Агенти якості».

Центр забезпечення якості вищої освіти СумДПУ

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад