Новини

День відкритих дверей на факультеті іноземної та слов’янської філології

9 березня 2024 року на факультеті іноземної та слов’янської філології Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка відбувся День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів, їх батьків та усіх бажаючих. Зустріч проводилася у змішаному форматі.

Усі присутні мали можливість дізнатися необхідну інформацію про спеціальності та освітньо-професійні програми, за якими здійснюється навчання, познайомитися із професорсько-викладацьким складом та студентами. Окрім цього, упродовж зустрічі було окреслено переваги та можливості навчання, умови та особливості вступу 2024, тонкощі педагогічних практик та майбутньої професії в цілому; зосереджено увагу на тому, що у процесі здобуття знань студенти зможуть досконало оволодіти українською, англійською, німецькою та французькою мовами.

Студентське самоврядування ознайомило гостей із культурно-масовим життям студентів на факультеті, яке насичене різноманітними творчими заходами, тематичними флешмобами, фотоконкурсами, благодійними ярмарками, екскурсіями та іншими цікавинками.

Приємним бонусом для абітурієнтів стало пробне тестування з української та англійської мов, розроблене викладачами факультету, яке допомогло майбутнім вступникам ознайомитися зі із форматом тестування, його структурою, а також перевірити власний рівень набутих знань.

Філологічний – це коли любов до книги не лише хобі, а ще й майбутня професія. Філологічний – це коли мовна культура стає вашим стилем життя. Філологічний – це коли усі учасники освітнього процесу не просто учасники, а ціла родина, маленький Всесвіт, де кожен знаходить щось своє, досягає успіхів, здійснює маленькі мрії і впевнено розправляє крила для польоту, довжиною в життя.

Висловлюємо подяку всім учасникам та організаторам Дня відкритих дверей ФІСФ і будемо раді бачити прекрасну молодь у стінах нашого факультету!

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад